divendres, 15 de maig del 2009

Acomiadament al gran artista Antonio Vega

Un gran artista que malauradament, ja no està entre nosaltres... El passat 12 de maig va morir a causa d'un pneumonia important. us adjunto la notícia del diari "El Mundo":
<



El músic, que va començar la seva carrera al capdavant de Nacha Pop a finals dels 70 i 10 anys més tard va continuar la seva carrera en solitari, portava des del 20 d'abril ingressat en un hospital de Madrid.

L'alarma saltava el passat 23 d'abril quan suspenia el concert programat per al 30 d'aquell mes a Almeria després de ser hospitalitzat d'urgència afligit d'una pneumònia aguda.

"He sortit de pitjors que aquesta", manifestava aleshores. Pel que sembla, els metges li van detectar un càncer de pulmó i els últims dies el seu estat s'havia tornat crític.

Després d'abandonar la universitat per la música, el 1978 va formar al costat del seu cosí Nacho García Vega, Carlos Brooking i el bateria Nete el grup Nacha Pop
Dins del seu primer treball s'incloïa un clàssic ja del pop espanyol, la cèlebre 'Noia d'ahir', una composició seva. Malgrat la seva popularitat, el cansament i els problemes amb les drogues d'Antonio van conduir a Nacha Pop a la seva dissolució.



Poc després, Vega va començar la seva carrera en solitari, amb el seu estil intimista>>





Bon viatge Antonio, siguis on siguis.
Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada